Ministria e Punëve të Brendshme të Maqedonisë së Veriut njofton se një vrasje ka ndodhur dje në fshatin Vraneshnicë të Kërçovës.

Sipas policisë, djali 25-vjeçar ka therur me thikë babanë 48 vjeç, që më vonë ka ndërruar jetë në spital.

“Më 16.06.2021 në fshatin Vraneshnica të Kërçovës, zyrtarët policorë të SP Kërçovë kanë privuar nga liria A.K (25), për shkak të dyshimeve se rreth orës 20:30, në shtëpinë e tij me thikë i ka shkaktuar lëndime të atit të tij J.K (48), i cili më vonë ka humbur jetën.

Pas ndërmarrjes së masave është vërtetuar se rasti ka ndodhur pas një përballje fizike ku viktima me pushkë ka kërcënuar birin e tij”, thuhet në raportin e policisë.

Për këtë rast është njoftuar edhe Prokuroria Publike dhe me urdhër të tij, trupi është dërguar për autopsi. Gjatë mbikëqyrjes së vendit të ngjarjes, janë gjetur edhe pushkë e armë të tjera.

The Ministry of Internal Affairs of Northern Macedonia announces that a murder took place yesterday in the village of Vraneshnica in Kichevo.

According to police, the 25-year-old boy stabbed his 48-year-old father, who later died at the hospital.

On 16.06.2021 in the village of Vraneshnica in Kichevo, police officers of SP Kichevo deprived of liberty AK (25), due to suspicions that around 20:30, in his house with a knife caused injuries to his father JK (48), who later lost his life.

“After the measures were taken, it was confirmed that the case occurred after a physical confrontation where the victim threatened his son with a rifle”, it is stated in the police report.

The Public Prosecutor’s Office was notified about this case and by his order, the body was sent for autopsy. During the surveillance of the scene, rifles and other weapons were also found.