Një 46 vjeçar është arrestuar pasi ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes dhe vajzës së tij, duke i kanosur me thikë.

Një 46 vjeçar është arrestuar pasi ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes dhe vajzës së tij.

Policia njofton se 46 vjeçari me iniciale D. A., ka kanosur me thikë si dhe ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj dy pjesëtarëve të familjes së tij.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Elbasanit.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për veprën penale “Dhunë në familje”.

Komunikata:
Kanosi me mjet të mprehtë dhe ushtroi dhunë fizike ndaj bashkëshortes dhe vajzës së tij, vihet në pranga 46-vjeçari.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Elbasan, arrestuan në flagrancë shtetasin:

D.A., 46 vjeç, banues në Elbasan, pasi në banesë ka kanosur me mjet të mprehtë thikë si dhe ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndajë bashkëshortes dhe vajzës së tij.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës Parë Elbasan, për veprën penale “Dhunë në familje”.

A 46-year-old man was arrested after he used physical violence against his wife and daughter, threatening them with a knife.

A 46-year-old man has been arrested for using physical violence against his wife and daughter.

Police report that the 46-year-old with the initials D. A., threatened with a knife and exercised physical and psychological violence against two members of his family.

The event took place in the city of Elbasan.

The investigative materials were passed to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for the criminal offense “Domestic Violence”.

Release:
Threatened with a sharp tool and used physical violence against his wife and daughter, the 46-year-old is handcuffed.

Specialists for the Investigation of Crime in the Elbasan Police Commissariat, arrested in flagrante delicto the citizen:

D.A., 46 years old, resident in Elbasan, after he threatened with a knife in the apartment with a sharp tool and exercised physical and psychological violence against his wife and daughter.

The investigative materials were passed to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for the criminal offense “Domestic Violence”.