3 mjete janë djegur si pasojë e flakëve të zjarrit që kanë rënë në orët e para të mëngjesit të sotëm në një parking në zonën e Liqenit të Thatë në Tiranë, pranë një pallati në ndërtim.

Policia dhe ekspertët zjarrfikës po hetojnë lidhur me shkaqet që kanë çuar në rënien e zjarrit, dhe nuk përjashtohet mundësia që të kemi të bëjmë me një ngjarje të qëllimshme.

Nuk dihet ende nëse mjetit i përkisnin pronarit që po ndërton pallatin apo të banorëve të tjerë të zonës.

3 vehicles were burned as a result of the flames that fell in the early hours of this morning in a parking lot in the area of ​​Dry Lake in Tirana, near a building under construction.

Police and fire experts are investigating the causes that led to the fire, and the possibility that we are dealing with a deliberate event is not ruled out.

It is not yet known if the vehicle belonged to the owner who is building the palace or to other residents of the area.