Tre aksidente të njëpasnjëshme kanë ndodhur pasditen e sotme në autostraden Prishtinë-Pejë. Rastin e ka konfirmuar zëdhënësi i policisë në rajonin e Prishtinës, Bajram Krasniqi.

Ai ka thënë se aksidentet kanë ndodhur rreth orës 18:29, ndërkohe janë përfshirë 12 vetura. Ndërkaq, shtatë persona janë deklaruar se kanë pësuar lëndime nga tri aksidentet.

Tutje thekson se policia, konkretisht njësitet e autostradës janë duke u marrë me rastet.

“Aksidentet kanë ndodhur në një distancë jo të largët (brenda prej një kilometri), në rrugën nacionale Prishtinë-Pejë. Në një aksident janë të përfshira pesë vetura, në tjetrin katër dhe në të tretin tri, pra në tri aksidentet janë të përfshira dymbëdhjetë vetura. Këto janë informatat fillestare nga njësitet në teren, sipas tyre janë edhe shtatë persona të lënduar”, tha Krasniqi.

Three consecutive accidents occurred this afternoon on the Pristina-Peja highway. The case was confirmed by the police spokesman in the Prishtina region, Bajram Krasniqi.

He said that the accidents happened around 18:29, while 12 cars were involved. Meanwhile, seven people have stated that they have suffered injuries from the three accidents.

He further states that the police, specifically the highway units are dealing with the cases.

The accidents occurred at a short distance (within one kilometer), on the national road Prishtina-Peja. In one accident five cars are involved, in the other four and in the third three, so in three accidents twelve cars are involved. This is the initial information from the units in the field, according to them there are also seven injured people “, said Krasniqi.