Tre tërmete të njëpasnjëshme godasin Shqipërinë. Ja ku ishte epiqendra

Në një kohë që e gjithë Shqipëria është vendosur në karantinë si pasojë e koronavirusit, nëntoka e saj është lëkundur sërish.

Dy tërmete të njëpasnjëshme janë ndjerë sot në zonën e Tiranës dhe Durrësit.

I pari ka qenë me magnitudë 3.3 me epiqendër 25 km në jug perëndim të Durrësit është ndjerë pak më parë dhe i dyti me magnitudë 3.7 të shkallës Rihter. Raportimet e para të ESMC-së flisnin për tërmet me magnitudë 4.3, por ky informacion është rishikuar më pas.

Ka pasur raportime të ndryshme nga qytetarët në rrjetet sociale që i kanë ndjerë lëkundjet, por që fatmirësisht derimë tani nuk raportohet për asnjë dëm material.

At a time when all of Albania is quarantined as a result of the coronavirus, its underground is shaking again.

Two consecutive earthquakes have been felt today in the Tirana and Durres area.

The first one was 3.3 magnitude with an epicenter 25 km southwest of Durres, and the second one was 3.7 magnitude Richter scale. Early ESMC reports spoke of magnitude 4.3 earthquakes, but this information was subsequently reviewed.

There have been various reports from citizens on social networks that have felt shaky, but fortunately so far no material damage has been reported.