Tre persona në Korçë dyshohet se janë prekur nga COVID-19. Sipas burimeve pranë spitalit Rajonal të Korçës bëhet e ditur se tre të dyshuarit janë trajtuar në këtë spital, ndërsa tamponët janë dërguar në Tiranë.

Mësohet se personat e dyshuar si të infektuar janë menaxheri i një lokali dhe një çift të moshuarish. Këta të fundit kishin qenë në Itali, ku dyshohet se janë prekur nga COVID-19.

Sot pritet dhe një informacion zyrtar nga Instituti i Shëndetit Publik. Në përditësimin e djeshëm janë konfirmuar zyrtarisht edhe 6 të prekur të tjerë nga ky virus në Shqipëri, duke e cuar totalin e të prekurve në 76 persona nga 778 persona të testuar gjithsej.

Three people in Korça were allegedly affected by COVID-19. According to sources at the Korça Regional Hospital, it is reported that the three suspects were treated at the hospital, while the tampons were sent to Tirana.

It is learned that persons suspected of being infected are the manager of a bar and a couple of seniors. The latter had been to Italy, where they were allegedly affected by COVID-19.

An official information from the Institute of Public Health is expected today. Yesterday’s update also officially confirmed 6 more people affected by the virus in Albania, bringing the total to 76 people out of the 778 people tested.