Elbasan

Nga specialistët për Hetimin e Krimit Ekonomik dhe Financiar në Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan, u arrestua në flagrancë shtetasi: E. S., 35 vjeç, banues në Elbasan. Ky shtetas, me detyrë ekonomist pranë një Qendre Shëndetësore në Elbasan, në periudhën prill 2018 – maj 2020, ka përfituar një shumë lekësh, duke falsifikuar listë- pagesat.

Po nga specialistët për Hetimin e Krimit Ekonomik u bë arrestimi i shtetasit Xh. B., 49 vjeç, banues në Elbasan. Arrestimi i tij u bë pasi gjatë kontrollit të ushtruar nga shërbimet e Policisë në dyqanin e tij u gjetën dhe sekuestruan në cilësinë e provës materiale 3 biçikleta që dyshohet se janë të vjedhura në Greqi.

Nga specialistët e Qarkullimit Rrugor në Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan, u arrestua në flagrancë shtetasi:

• E.D., 37 vjeç, banues në fshatin Katund i Ri, Elbasan, pasi është kapur nga shërbimet e Policisë Rrugore, duke drejtuar mjetin në gjendje të dehur.

Materialet hetimore i kaluan Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan, për veprime të mëtejshme.

Elbasan

From the specialists for the Investigation of Economic and Financial Crime in the Local Police Directorate of Elbasan, was arrested in flagrante delicto the citizen: E. S., 35 years old, resident in Elbasan. This citizen, acting economist at a Health Center in Elbasan, in the period April 2018 – May 2020, has benefited a lot of money, falsifying the list-payments.

The specialists for the Investigation of Economic Crime made the arrest of the citizen Xh. B., 49 years old, resident in Elbasan. His arrest was made after during the control exercised by the Police services in his shop were found and seized as material evidence 3 bicycles that are suspected to have been stolen in Greece.

From the Traffic Specialists in the Local Police Directorate of Elbasan, the citizen was arrested in flagrante delicto:

• E.D., 37 years old, resident in the village of Katund i Ri, Elbasan, after being caught by the Traffic Police services, driving while intoxicated.

The investigative materials were forwarded to the Prosecution at the Court of First Instance in Elbasan, for further action.