Tre mësues në Elbasan kanë rezultuar pozitivë për koronavirusin. Mësohet se dy janë konfirmuar në Cërrik dhe një tjetër mësues tjetër në gjimnazin “Dhaskal Todri”.

Ndërsa rastet e tjera janë: Një punonjëse banke, një punonjëse tek posta dhe një punonjës tek dogana e Elbasanit.

Three teachers in Elbasan tested positive for the coronavirus. It is learned that two have been confirmed in Cërrik and another teacher in the gymnasium “Dhaskal Todri”.

While other cases are: A bank employee, an employee at the post office and an employee at the customs of Elbasan.