Gjatë ditë së sotme, në gjykatën e Elbasanit janë shtuar rastet me të infektuar.

Burime për median bëjnë me dije se së fundmi kanë rezultuar pozitive me Covid-19 edhe tre sekretare në këtë institucion.

Më herët në gjykatë rezultuan të prekur katër pjesëtarë të tjerë dhe për këto raste u vendos mbyllja e përkohshme e gjykatës dhe disa shërbimeve.

Situata e pandemisë në vend vijon të jetë shqetësuese. Vetëm gjatë 24 orëve të fundit ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar 421 raste pozitive dhe shtatë viktima

 

During today, the most infected cases have increased in the court of Elbasan.

Sources for the media suggest that recently three secretaries in this institution have tested positive with Covid-19.

Earlier in the court, four other members were affected and in these cases the court was temporarily closed and some services.

The pandemic situation in the country continues to be worrying. In the last 24 hours alone, the Ministry of Health has confirmed 421 positive cases and seven victims