Në Elbasan janë konfirmuar pozitivë për Covid-19 tre mësues dhe një nxënës në gjimnazin “Kostandin Kristoforidhi”. Zyrtaret e ISHP marrin vendimin nëse do të vijohet apo jo mësimi në këtë gjimnaz.

Drejtori i Zyrës Arsimore Kamzë ka rezultuar pozitiv për koronavirusin, mëson abcnews.al. Mësohet po ashtu, se ai është shtruar në spital pasi gjendja e tij shëndetësore pas infektimit është rënduar.

Nga ana tjetër, në Durrës kanë rezultuar pozitivë tre tre punonjës të zyrës arsimore të qytetit. Zyrat që përdoren nga tre të infektuarit janë mbyllur.

In Elbasan, three teachers and a student at the “Kostandin Kristoforidhi” gymnasium were confirmed positive for Covid-19. IPH officials decide whether or not to attend classes in this gymnasium.

The director of the Education Office Kamza has tested positive for the coronavirus, abcnews.al learns. It is also learned that he was hospitalized after his health condition after the infection worsened.

On the other hand, in Durrës, three or three employees of the city education office have tested positive. The offices used by the three infected have been closed.