Kapen tre të rinj duke konsumuar lëndë narkotike në Elbasan.
Ngjarja ndodhi në lagjen “Sulë Paprri” në këtë qytet.

Dhjetëra forca policie kanë mbërritur në këtë lagje pas informacionit të marrë nga komuniteti se në një lokal po konsumohej drogë.
Policia ka hyrë befas në lokal dhe ka shoqëruar tre të rinjtë.

Elbasani është i skeduar si një nga qytetet ku konsumohen gjërësisht drogë e madje vitet e fundit edhe drogëra të rënda si kokainë e heroinë.
Disa shtetas kanë ndërruar jetë nga overdoza.

Three young people are caught consuming narcotics in Elbasan.
The event took place in the neighborhood “Sulë Paprri” in this city.

Dozens of police forces have arrived in this neighborhood after information received from the community that drugs were being consumed in a bar.
Police suddenly entered the bar and accompanied the three young men.

Elbasan is listed as one of the cities where drugs are widely consumed and even in recent years even heavy drugs such as cocaine and heroin.
Some citizens have died from overdose.