Presidenti i FSHF-së, Armand Duka është ‘përplasur’ me moderatoren Hygerta Sako teksa flitej për bojkotin e Ligës Profesioniste dhe presidentëve të Superligës.

Duka është shprehur se kjo që po ndodh tani nuk është një luftë mes futbollit dhe qeverisë apo kryeministrit Rama, por një kërkesë për të përmirësuar sportin. I ftuar në emisionin “Java” në “Rtsh”, Duka është shprehur se ky është një bojkot i cili është zgjedhur nga vetë klubet, që duan plotësimin e kërkesave, teksa shton me tej se nuk ndihet fajtor për eliminimin e Tiranës.

Presidenti Duka iu shmang pyetjes nëse ndihej fajtor për humbjen e Tiranës duke thënë se “për mua Hygerta është më shumë Miss se sa gazetare”.

Kjo bëri që moderatorja t’i përgjigjej menjëherë duke i thënë “unë nuk jam e bukur, por jam gazetare prej 25 vitesh”.

 

The president of FSHF, Armand Duka, ‘clashed’ with the moderator Hygerta Sako while talking about the boycott of the Professional League and the presidents of the Super League.

Duke said that what is happening now is not a war between football and the government or Prime Minister Rama, but a request to improve the sport. Invited to the show “Java” on “Rtsh”, Duka said that this is a boycott which has been chosen by the clubs themselves, who want the requirements to be met, while adding that he does not feel guilty for the elimination of Tirana.

President Duka avoided the question of whether he felt guilty about the loss of Tirana, saying that “for me Hygerta is more of a Miss than a journalist”.

This prompted the moderator to respond immediately by saying “I am not beautiful, but I have been a journalist for 25 years”.