Kryeministri Edi Rama ka qenë i ftuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Zonë e Lirë”, në një lidhje direkte me Skype.

Në një nga rubrikat e emisisionit, moderatori Arian Çani i bëri disa pyetje kreut të qeverisë.

Në njërën prej tyre, Çani e pyeti Ramën se kujt do ia linte “timonin” nëse mund të infektohej nga koronavirusi.

Dhe, Rama nuk surprizoi aspak me përgjigjen e tij, duke u shprehur:

Me vete te respiratori!
Me këtë përgjigje, Rama dëshmoi qartë para shqiptarëve, që nuk ka virus që mund ta bëjë atë të lëshojë timonin nga duart e tij.

Prime Minister Edi Rama was invited tonight to the show “Free Zone”, in a direct connection with Skype.

In one of the sections of the show, moderator Arian Çani asked some questions to the head of government.

In one of them, Chan asked Rama who he would leave the “wheel” to if he could be infected by coronavirus.

And, Rama was not at all surprised by his answer, saying:

Take it to the respirator!
With this answer, Rama clearly proved to the Albanians that there is no virus that can make him take the wheel out of his hands.