Tea është një vajzë mjaftë e pëlqyer nga publiku, teksa ndryshe nga vajzat e tjera të “Për’Puthen”, është e vetmja që ka krijuar një romancë dashurie me një djalë të emisionit, konkretisht Andin.

Kujtojmë se pas deklaratës së dyshes se do të takohen vetëm me njëri-tjetrin, produksioni i favorizoi më shumë duke bërë kështu që dyshja të komunikojë dhe të dalin së bashku edhe jashtë programit.

Gjithsesi në rrjet janë publikuar disa foto të vajzës në kohën kur ishte në gjimnaz, ndërsa shihet dukshëm ndryshimi i fizikut të bukuroshes.


Tea is a girl much liked by the public, while unlike the other girls of “Për’Puthen”, she is the only one who has created a love romance with a boy of the show, specifically Andin.

Recall that after the statement of the duo that they will meet only with each other, the production favored them more, making the couple communicate and go out together outside the program.

However, some photos of the girl at the time when she was in high school have been published on the network, while the change in the beauty of the beauty can be clearly seen.