Viti 2020 na bëri të shohim një futboll të çuditshëm me stadiume bosh dhe me futbllistë që nuk takoheshin me nëri-tjetrin. Megjithatë, futbolli vazhdoi, pavarësisht pengesave. Së fundmi janë publikuar së fundmi edhe shifrat për sa i përket fanellave të futbollistëve, të cilat janë më të shitura në botë për vitin që shkoi. Në vend të parë për numrin e shitjeve qëndron fanella e Lionel Mesit me mbi 4.6 milionë fanella të shitura.

Ndërkohë në mënyrë surprizë vendi i dytë mbahet nga futbollisti i Çelsit, Kristian Pulisiç. Fanellat e tij që janë shitur mbi 3.5 milionë copë, ku ndikim të madh ka Amerika, e që tifozët atje e adhurojnë anësorin e bluve. Në vendin e tretë është Kristiano me mbi 2.5 milionë fanella të shitura, ndërkohë pas tij vijnë, Mbape dhe Markus Rashford:

LISTA:

Lionel Mesi (4,857,496 fanella të shitura)

Kristian Pulisiç (3,682,115 fanella të shitura)

Kristiano Ronaldo (2,552,200 fanella të shitura)

Kilian Mbape (2,352,108 fanellla të shitura)

Markus Rashford (670,381 fanella të shitura).

The year 2020 made us see a weird football with empty stadiums and with footballers not meeting each other. However, football continued, despite obstacles. Recently, the figures regarding the football players’ jerseys, which are the best sellers in the world for the last year, have been published recently. In first place for the number of sales stands the Lionel Messi jersey with over 4.6 million jerseys sold.

Surprisingly, the second place is held by the Chelsea football player, Kristian Pulisic. His jerseys that have sold over 3.5 million pieces, where America has a big influence, and the fans there adore the blue winger. In third place is Cristiano with over 2.5 million shirts sold, followed by Mbape and Markus Rashford:

LIST:

Lionel Messi (4,857,496 shirts sold)

Kristian Pulisic (3,682,115 jerseys sold)

Cristiano Ronaldo (2,552,200 jerseys sold)

Chilean Mbape (2,352,108 jerseys sold)

Markus Rashford (670,381 shirts sold).