Tragjedi nga koronavirusi në familjen Osmani. Sëmundja ka marrë dy vëllezër brenda ditës. Afrim Osmani, pedagog në Fakultetin e Ekonomisë të Universitetit të Tiranës në një postim në rrjetet sociale shkroi fillimisht i pikëlluar se;

“Covid me mori vellain. Më dhemb shpirti. Rregulli e do qe te shkoj ne banesen e fundit sipas protokollit te zi te Covid. I mirekuptoj te gjithe” ishte postimi i tij i parë.

Ndërkohë që disa orë më pas ai njoftoi ndarjen nga jeta edhe të vëllait tjetër. “Covid e mori edhe vellain tjeter Arjanin. Tmerr pa fund”.

Koronavirusi është përhapur në mënyrë të frikshme në vendin tonë. Sot u regjistruan 410 raste të reja dhe 8 humbje jete.

Coronavirus tragedy in the Osmani family. The disease has taken two brothers within the day. Afrim Osmani, a lecturer at the Faculty of Economics of the University of Tirana, wrote in a post on social networks that he was initially sad that;

“Covid took my brother. My soul hurts. The rule wants me to go to the last apartment according to Covid black protocol. I understand everyone “was his first post.

While a few hours later he announced the separation from life of his other brother. “Covid also took the other brother Arjan. “Endless horror.”

The coronavirus has spread terribly in our country. Today 410 new cases and 8 loss of life were registered.