Deni Doku, vajza 19-vjeçare që po drejtonte automjetin tip Smart pas përplasjes së të cilit humbi jetën mikesha e saj, ka publikuar një mesazh prekës bashkë me foton e viktimës. Ajo thotë se nuk e pranon dot humbjen e saj dhe lidhjen e tyre nuk mund ta ndajë as ajo natë e zezë kur ndodhi aksidenti.

“Nuk e di nga t’ja nis dhe si t’flas për këtë person kaq të rëndësishëm për mua. Motra ime. Nuk e pranoj dot humbjen tënde . Me duket sikur po më pret në shtepi ashtu siç më prisje ti gjithmonë! Alida Ti je pranë meje , Ti do jesh gjithmonë pjesë e shpirtit tim. Pjesë e zemrës time e trupit tim . Je e pandashme , je pranë meje .

Gjithmonë do të mbetesh e tillë Alida ime, asgjë s’mund te na ndaje as ajo nate e zezë, as fati tmerrues, as ajo skëterrë që më tronditi fort. Asgjë. Je këtu me mua. U prefsh nëpaqe shpirt i bardhë. Jeta ime është e jotja dhe është mbyllur aty ku u përfundua e jotja. Lujla më e bukur e parajsës , të dua”, shkruan ajo.

Më pas ajo ka ndarë edhe një foto të 22-vjeçares ku shkruan se nuk e kupton pse ajo duhet të shpëtonte dhe mikesha e saj jo.

Ngjarja tragjike ndodhi mbrëmjen e djeshme në rrugën “Demokracia” në Kamëz. 22-vjeçarja ndërroi jetë në spital si pasojë e plagëve ndërsa 19-vjeçarja që ishte në timon është vënë në pranga.

Deni Doku, a 19-year-old girl who was driving a Smart vehicle after the collision of which her friend lost her life, has published a touching message along with the photo of the victim. She says she can not accept her loss and their relationship can not be separated even that dark night when the accident happened.

“I do not know where to start and how to talk about this person so important to me. My sister. I can not accept your loss. It seems to me that you are waiting for me at home as you always expected me! Alida You are near me, You will always be part of my soul. Part of my heart and my body. You are inseparable, you are near me.

You will always remain like that, my Alida, nothing can separate us, neither that dark night, nor the terrible fate, nor that hell that shook me so much. Nothing. You are here with me. You are touched in peace white soul. My life is yours and it is locked where yours ended. “The most beautiful flower of paradise, I love you”, she writes.

Then she shared a photo of the 22-year-old where she writes that she does not understand why she had to escape and her friend did not.

The tragic event happened last night on the street “Democracy” in Kamza. The 22-year-old died in hospital as a result of injuries, while the 19-year-old who was behind the wheel was handcuffed./mv.abcnews.al