Një aksident i rëndë është regjistruar një natë më parë në Itali, ku ka humbur jetën një fëijë 10 vjeçar, ndërsa babai i tij një 40 vjeçar me origjinë shqiptare është dërguar në gjendje të rëndë për në spital në Fermo.

Aksidenti ndodhi pak para mesnatës përgjatë rrugës provinciale që lidh Valmir me Petritolin, pak para hyrjes në qendrën historike.

Burri me banim në Itali për shumë vite – po ngiste një Fiat Panda dhe po udhëtonte në rrugën që ngjitet nga Valmir drejt qendrës historike, në shoqërinë e fëmijës së tij, lindur në Itali.

Për shkaqe ende të panjohura për policinë, shoferi humb kontrollin e makinës, e cila u përplas fort me një mur dhe më pas u përmbys, duke i shkaktuar vdekjen fëmijës së mitur.

Ndërkohë, babai kishte mbetur i bllokuar midis rrënojave të makinës dhe u dërgua me urgjencë në spital për të marrë trajtimin e duhur.

A serious accident was recorded the night before in Italy, where a 10-year-old child lost his life, while his father, a 40-year-old of Albanian origin, was sent in serious condition to a hospital in Fermo.

The accident happened shortly before midnight along the provincial road connecting Valmir with Petritol, just before the entrance to the historic center.

Man living in Italy for many years – was driving a Fiat Panda and traveling on the road that goes from Valmir to the historic center, in the company of his child, born in Italy.

For reasons still unknown to police, the driver lost control of the car, which crashed hard into a wall and then overturned, causing the death of the minor child.

Meanwhile, the father had remained trapped between the wreckage of the car and was rushed to hospital for proper treatment.