Makina del nga rruga dhe fillon një rrotullim të gjatë dhe të tmerrshëm në fushat e Castel Guelfo në zonën e Bolognese.

Këto janë momentet e fundit të jetës së Saimir Hoxhës, i cili vdiq dje në mbrëmje në kabinën e një “Toyota Yaris” të marrë me qira. Përplasja e tmerrshme që nuk la rrugëdalje për 35 vjeçarin me origjinë shqiptare, me banim në zonën e Pisa-s, ndodhi rreth orës 7 pasdite përmes Medesano.

Nga rindërtimi i parë i asaj që ndodhi, bëhet me dije se shqiptari humbi kontrollin e automjetit pranë një kthesë mjaft të rrezikshme. Më pas, makina u rrotullua dhe rrëshqiti poshtë argjinaturës anësore. Më pas filloi të rrotullohej në fushë, mbase për tre herë. Përplasja, ishte vdekjeprurëse për Hoxhën.

Në vendin e ngjarjes shkuan menjëherë shërbimet e emergjencës, por për Saimir Hoxhën nuk mund të bëhej më asgjë. Në makinë me të, ishte edhe një 37 vjeçar shqiptar i cili u dërgua në spitalin e madh në Bolonjë jashtë rrezikut për jetën.

Për atë që ndodhi, shprehu keqardhje edhe kryebashkiaku i Castel Guelfo, Claudio Franceschi, i cili shkoi në vendin e aksidentit për të parë nga afër çfarë kishte ndodhur.

“Le të shprehim, në emrin tim dhe në emër të Administratës, ngushëllimet tona më të thella familjes së djalit. Ne jemi afër jush në tragjedinë tuaj”.

The car goes off the road and starts a long and terrible turn in the fields of Castel Guelfo in the Bolognese area.

These are the last moments of the life of Saimir Hoxha, who died last night in the cabin of a rented “Toyota Yaris”. The terrible clash that left no way out for the 35-year-old of Albanian origin, living in the area of ​​Pisa, happened around 7 pm through Medesano.

From the first reconstruction of what happened, it is reported that the Albanian lost control of the vehicle near a very dangerous turn. Then, the car spun and slid down the side embankment. He then began to spin on the field, perhaps three times. The clash was deadly for Hoxha.

Emergency services immediately went to the scene, but nothing could be done for Saimir Hoxha. In the car with him, was also a 37-year-old Albanian who was taken to the big hospital in Bologna out of danger for life.

The mayor of Castel Guelfo, Claudio Franceschi, also expressed regret for what happened, who went to the scene of the accident to see up close what had happened.

“Let us express, on my behalf and on behalf of the Administration, our deepest condolences to the boy’s family. “We are close to you in your tragedy.”