Shpejtësia u ka marrë jetën tre personave në një aksident mbrëmjen e sotme në Fushë Krujë, një tjetër ka mbetur i plagosur rëndë. Aksidenti ndodhi rreth orës 20:30 në autostradën Fushë Krujë-Laç në afërsi të fshatin Borizanë, ndërsa tre viktimat dhe i plagosuri janë nga fshati Larushk.

Katër persona kanë humbur jetën nga një aksident tragjik mbrëmjen e sotme në Fushë Krujë. Aksidenti ndodhi rreth orës 20:30 në autostradën Fushë Krujë-Laç në afërsi të fshatin Borizanë, ndërsa tre viktimat dhe i plagosuri janë nga fshati Larushk.

Nga të dhënat e para mësohet se ata po ktheheshin nga veriu për në Tiranë, ndërsa si pasojë e shpejtësisë së lartë me të cilën po lëviznin, ‘Audi’ goditi një kamion me targa të Kosovës nga pas. Përplasja rezultoi fatale për tre nga katër personat që po udhëtonin me ‘Audi’-n që humbën jetën në vend.

Kujtojmë që në orarin që u regjistrua aksidenti nuk lejohet jo vetëm lëvizja e njerëzve për shkak të situatës së koronavirusit, por as qarkullimi i makinave të paautorizuara. Ende nuk dihet nëse makina tip ‘Audi’ kishte autorizim për të qarkulluar.

Viktimat e aksidentit të rëndë në mbrëmjen e sotme janë nga fshati Larushk i Fushë Krujës. ‘Audi’ me targë AA 848 ZZ mësohet si pasojë e shpejtësisë së madhe me të cilën po lëvizte ka goditur nga pas një kamion me targa të Kosovës. Përplasja ka rezultuar fatale për tre nga katër personat që po udhëtonin me ‘Audi’-n.

Njoftimi i policisë:

Më datë 18.03.2020, rreth orës 20:30, në autostradën Fushë Krujë-Laç, një mjet tip “Audi”, i ka rënë nga mbrapa një kamioni me targa kosove dhe për pasojë, kanë ndërruar jetë 3 shtetas që udhëtonin në mjetin Audi dhe një tjetër është dërguar në gjendje kritike për jetën në spital.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen e shkakut të aksidentit.

Speeding claimed the lives of three people in an accident this evening in Fushe Kruja, while another was seriously injured. The accident happened around 8:30 pm on the Fushe Krujë-Lac highway near the village of Borizana, while the three victims and the injured are from the village of Larushk.

Four people have been killed in a tragic accident in Fushe Kruja this evening. The accident happened around 8:30 pm on the Fushe Krujë-Lac highway near the village of Borizana, while the three victims and the injured are from the village of Larushk.

According to preliminary data, they were heading north from Tirana to Tirana, and as a result of the high speed they were traveling in, ‘Audi’ hit a truck with Kosovo license plates in the back. The crash proved fatal for three of the four people traveling with ‘Audi’ who lost their lives in the country.

Recall that not only the movement of people due to the coronavirus situation, but also the movement of unauthorized cars is not allowed in the schedule that the accident was recorded. It is still unknown whether the Audi car had a license to drive.

The victims of this evening’s serious accident are from the village of Larushk in Fushe Kruja. The ‘Audi’ with AA 848 ZZ license plate is learned as a result of the high speed at which it was driven by a Kosovo truck. The crash has been fatal for three of the four people traveling with Audi.

Police notification:

On 18.03.2020, at about 8:30 pm, on the highway Fushe Krujë-Lac, a vehicle type “Audi”, fell from the back of a truck with Kosovo license plates and as a result, died three citizens traveling in the vehicle Audi. and another is sent in critical condition for hospital life.

The investigative team is on the scene and is working to determine the cause of the accident.