Një aksident tragjik me pasojë humbjen e jetës për dy vajzave dhe plagosjen e dy të tjerave  ka ndodhur në orët e para të mbrëmjes në rrugën Elbasan-Tiranë, në afërsi të tunelit të Kërrabës.

Gjithçka ka ndodhur si pasojë e përplasjes së një mjeti tip Benz me një mjet tip “Volksëagen”.

Sipas policisë, ka qenë mjeti tip “Benz” ai që ka goditur automjetin e dytë ku ndodheshin katër vajza. Si pasojë e përplasjes së fortë ato kanë mbetur të bllokuara brenda makinës.

Pasi janë nxjerrë nga automjeti me ndihmën e forcave zjarrfikëse, ato janë dërguar në spital. Dy prej tyre nuk kanë arritur t’i mbijetojnë plagëve të rënda.

Aksidenti ka shkaktuar radhë të gjata për automjetet ndërkohë që policia u ka dhënë ndihmën e para vajzave dhe ka normalizuar trafikun.

Në vendin e ngjarjes ka shkuar  edhe grupi hetimor  që ka administruar provat dhe po punon për zbardhjen e rrethanave të këtij aksidenti.


Elbasan/ Informacion paraprak

Në aksin rrugor Tiranë-Elbasan, në dalje të tunelit të Krrabës, mjeti tip “Benz”, dyshohet se ka goditur mjetin tip “Volkswagen”, ku udhëtonin 4 shtetase.

Shërbimet e Policisë dhe të zjarrëfikses kanë bërë e mundur nxjerrjen nga mjeti të 4 shtetasve të cilit ishin të bllokuar, të cilat u transportuan menjëherë në spital për ndihmë mjekësore, ku 2 shtetase si pasojë e palagëve të marra kanë ndërruar jetë në spital.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për zbardhjen dhe sqarimin e shkakut të aksidentit.

A tragic accident resulting in the loss of life for two girls and the injury of two others occurred in the early hours of the evening on the road Elbasan-Tirana, near the tunnel of Kërraba.
Everything happened as a result of the collision of a Benz vehicle with a Volkswagen vehicle.
According to the police, it was the “Benz” type vehicle that hit the second vehicle where the four girls were. As a result of the strong collision they have remained trapped inside the car.
After being removed from the vehicle with the help of firefighters, they were taken to hospital. Two of them failed to survive the severe injuries.
The accident caused long queues for vehicles while the police gave first aid to the girls and normalized the traffic.
The investigative group that administered the evidence also went to the scene and is working to clarify the circumstances of this accident.

Elbasan / Preliminary information

On the Tirana-Elbasan road axis, at the exit of the Krraba tunnel, a “Benz” type vehicle is suspected to have hit a “Volkswagen” type vehicle, where 4 citizens were traveling.

Police and fire services have made it possible to get out of the vehicle of 4 citizens who were trapped, who were immediately transported to the hospital for medical assistance, where 2 citizens as a result of the received injuries have died in hospital.

The investigation team is at the scene and is working to clarify and clarify the cause of the accident.