Një ngjarje e rëndë është shënuar së fundmi në Gjermani, aty ku futbollisti 20-vjeçar, Jetëlir Hasani, ka humbur jetën pas një aksidenti tragjik me makinë. Shqiptari i Kosovës, aktivizohej te klubi Ulm 1905, në ligën amatore gjermane dhe ndiqte ëndrrën për t’u bërë një profesionist.

Lajmi për vdekjen e tij është bërë publik nga vetë familja Hasani si dhe klubi i Ulm nëpërmjet faqes zyrtare në “Facebook”. Djaloshi po ecte tej normave të lejuara, teksa ka dalë nga rruga dhe kjo ka rezultuar fatale për të. Trupi i pajetë i 20-vjeçarit është sjellë në Prishtinë, për t’u varrosur ditën e sotme.

A serious event has recently been recorded in Germany, where the 20-year-old football player, Jetëlir Hasani, lost his life after a tragic car accident. Kosovo Albanian, was active in the club Ulm 1905, in the German amateur league and pursued the dream of becoming a professional.

The news of his death was made public by the Hasani family and the Ulm club through the official Facebook page. The boy was going beyond the allowed norms, as he went off the road and this turned out to be fatal for him. The dead body of the 20-year-old was brought to Prishtina, to be buried today.