Ndahet nga jeta Mark Ndou, drejtor i inspektoratit të mbrojtjes së pyjeve në Shkodër, që u aksidentua mesditën e sotme në Iballë. Mjeti me të cilin po udhëtonte me 4 persona të tjerë doli nga rruga duke bërë që Ndou të humbë jetën rrugës për në spital.

Dy punonjës të pyjores, Artan Bala dhe Llesh Përtuci janë dërguar me helikopter drejt Tiranës në gjendje të rëndë për jetën. Nërkohë që dy punonjësit e tjerë, Mustaf Arifaj dhe Dedë Elezi janë lënduar lehtë dhe ndodhen jashtë rrezikut për jetën.

Mark Ndou mësohet se ishte nisur për punë drejt Iballës për inspektim në pyje por humbi jetën në këtë aksident tragjik. Prej 7 vitesh ishte në krye të inspektoratit të pyjeve ndërsa me përpara ka qenë edhe anëtar i këshillit bashkiak të Shkodrës nën siglën e partisë socialiste të moderuar PSM.

Pukë/Informacion Paraprak

Më datë 25.11.2020, ora 14:15, në fshatin Bugjon një mjet i IKMT Shkodër ka dalë nga rruga dhe si pasojë shtetasi M. N. 60 vjeç , banues në Shkodër ka ndërruar jetë, ndërsa shtetasit A. B. dhe Ll. Gj. po dergohen drejt Spitalit të Traumës Tiranë.

Në vendngjarje ndodhen shërbimet e policisë dhe veprimet po kryhen me grup hetimor, për sqarimin e rrethanave të kësaj ngjarje

Mark Ndou, director of the forest protection inspectorate in Shkodra, who had an accident at noon today in Iballa, has passed away. The vehicle he was traveling in with 4 other people went off the road causing Ndou to lose his life on the way to the hospital.

Two forest workers, Artan Bala and Llesh Përtuci were sent by helicopter to Tirana in serious condition. While the other two employees, Mustaf Arifaj and Dedë Elezi were slightly injured and are out of danger for life.

Mark Ndou is learned to have gone to work towards Iballa for forest inspection but lost his life in this tragic accident. For 7 years he was in charge of the forest inspectorate, while before he was also a member of the municipal council of Shkodra under the banner of the moderate socialist party PSM.

Puke / Preliminary Information

On 25.11.2020, at 14:15, in the village of Bugjon, an IKMT Shkodra vehicle went off the road and as a result the citizen M. N. 60 years old, resident in Shkodra passed away, while the citizens A. B. and Ll. K. are being sent to the Tirana Trauma Hospital.

Police services are at the scene and actions are being carried out with an investigative group, to clarify the circumstances of this event.