Dita e Krishtlindjeve ka rezultuar tragjike për një familje shqiptare, që jetonte në Kretë.

Mediat greke shkruajnë se në lagjen Herklion pasditen e djeshme babë e bir janë përfshirë në përleshje, e cila ka degraduar edhe në përdorimin e armëve të ftohta.

Djali 26-vjeçar i familjes ka mbetur i plagosur me thikë dhe u transportua në spitalin e Venizelio. Ishte vetë babai 55-vjeçar, i cili plagosi të birin, në bashkëpunim me djalin e vogël 24-vjeçar.

Në të njëjtën kohë, policia arrestoi babanë dhe djalin e vogël, të cilët tani pritet të dalin para drejtësisë për tu njohur me akuzat.

Christmas Day has been tragic for an Albanian family living in Crete.

Greek media write that in the Herklion neighborhood yesterday afternoon, father and son were involved in a fight, which has degraded to the use of cold steel.

The family’s 26-year-old son was stabbed and taken to Venizelio Hospital. It was the 55-year-old father himself who injured his son, in collaboration with the 24-year-old boy.

At the same time, police arrested the father and young son, who are now expected to appear in court to be acquainted with the charges.