Stutatat e krijuara nga shtetrrethimi janë nga më të ndryshme, shpesh sa serioze po aq edhe komike.

E tillë ishte situata sot edhe për një burrë në Elbasan i cili u kap nga patrulla e policisë. Ai u justifikua se po shkonte të merrte nusen e cila kishte frikë të dilte.

Po ndërkohë policia i ka kërkuar të zbatojë rregullat ndryshe vihet në pranga dhe shkon në komisariat.
Ja biseda mes tyre-

Polici- Zotëri në shpi për ndryshe do ju dëgoj në polici.

Qytetari- Do shkoj të marr nusen unë e kam dërguar tek daja or burrë.

Polici- Nusen po deshe mbaje, po deshe ndaje. Mos është mërzit nusja që ka ik.

Qytetari- Por jo mor vlla po shkoj ta marr tek Ura e Bakallit jam.

Polici- Po ju gjetëm prap do ju shoqëroj në komisariat. Nga momenti që ka orar do zbatosh rregullin.

Qytetari- Po ta lë nusen unë. Ajo ka frikë. Iku me vrap nusja qepar.

The curls created by curling are of the most varied, often as serious as comical.

Such was the case today for a man in Elbasan who was captured by the police patrol. He was justified in going to pick up the bride who was afraid to leave.

Meanwhile, police have asked him to enforce the rules otherwise he is put in custody and goes to the police station.
Here’s the conversation between them-

Police – The gentleman at home will otherwise send you to the police.

Citizen- I’ll go get the bride I’ve sent to my uncle or husband.

The police-bride is wanting to keep going. Don’t worry the bride is gone.

Citizen- But no, I’m going to pick it up at the Bakalli Bridge.

Police – If we find you again I will escort you to the police station. From the moment you have a schedule you will apply the rule.

Citizen – If I leave the bride. She’s afraid. The bride ran to the onion.