Kanë humbur jetën si pasojë Covid-19 nënë e bijë nga qyteti i Librazhdit, të identifikuara si Safete Leka 93 vjeç dhe Vera Hysa 71 vjeç.

Mamaja jetonte në shtëpi me vajzën e saj Verën dhe bashkëshortin e kësaj të fundit. Vera Hysa ka qënë specialiste në ish-bazën e Bujqësisë Librazhd.

Pas shenjave të Covidit është nisur nenjëherë në spitalin “Shefqet Ndroqi”, e shtruar dhe prej tre ditësh në intubim por nuk ka mundur të mbijetojë. Më parë ka ndërruar jetë mamaja e saj dhe pas 4 orësh ka ndërruar jetë dhe e bija. Para dy ditësh humbi jetën nga Covidi dhe një i ri 29 vjeçar nga Përrenjasi.

Covid-19 mother and daughter from the city of Librazhd, identified as Safete Leka, 93 years old and Vera Hysa, 71 years old, lost their lives as a result.

The mother lived at home with her daughter Vera and the latter’s husband. Vera Hysa has been a specialist in the former Librazhd Agriculture base.

After Covid’s signs, he was immediately sent to the “Shefqet Ndroqi” hospital, hospitalized for three days in intubation, but he could not survive. Earlier, her mother passed away and after 4 hours, her daughter also passed away. Two days ago, Covidi and a 29-year-old man from Përrenjas lost their lives.