Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së martës në Gjirokastër, ku një makinë e OSHEE ka përfunduar në lumin Drino, ku si pasojë kanë humbur jetën dy punonjësit.

Burimebëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në pranë fshatit Lazarat, ku bëhet me dije se në makinë kanë qenë dy punonjësit e OSHEE Selfo Kllafa dhe Ismet Isaraj.

Ndërkohë vijon operacioni për nxjerrjen e trupave nga polumbarët e RENEA-s

 

A serious accident occurred on Tuesday evening in Gjirokastra, where an OSHEE car ended up in the Drino River, where as a result two employees lost their lives.

Sources say that the event took place near the village of Lazarat, where it is reported that two OSHEE employees Selfo Kllafa and Ismet Isaraj were in the car.

Meanwhile, the operation to remove the bodies from RENEA pigeons continues