Një i ri me prejardhje nga Kosova ka vdekur në qytetin Nauchatel të Zvicrës. Viktima është goditur mbrëmë nga treni dhe si pasojë ka humbur jetën.

Kreu i AKR-së, Behgjet Pacolli, përmes një njoftimi në Facebook, ka njoftuar se edhe një i ri nga Kosova, ka vdekur pas goditjes nga treni.

“Mbrëmë humbi jetën edhe një i ri nga Kosova. Ky është Adrian Ramadani i cili u godit nga treni për vdekje në qytetin Nauchatel. Ngushllimet e mia më të sinqerta familjës dhe farefisit”, ka shkruar Pacolli.

Kujtojmë se para një muaji dy vëllezër nga Komuna e Deçanit, banorë të Gjermanisë, kishin vdekur pasi janë goditur nga treni.

 

A young man from Kosovo died in the Swiss city of Nauchatel. The victim was hit by the train last night and as a result lost his life.

The leader of AKR, Behgjet Pacolli, through an announcement on Facebook, has announced that a young man from Kosovo, has died after being hit by a train.

“Last night, a young man from Kosovo lost his life. This is Adrian Ramadani who was hit by the train to death in the city of Nauchatel. “My most sincere condolences to my family and relatives”, Pacolli wrote.

We recall that a month ago two brothers from the Municipality of Deçan, residents of Germany, had died after being hit by a train.