Një aksident ka ndodhur në aksin rrugor Elbasan-Peqin, ku si pasojë ka mbetur i lënduar një person. Nga aksidenti është përplasur trajleri dhe një makinë tip Golf.

Një aksident ka ndodhur në aksin rrugor Elbasan-Peqin, ku si pasojë ka mbetur i lënduar një person.

Në aksident janë përfshirë trajleri dhe një makinë tip Golf, të cilat janë përplasur me njëra tjetrën.

Si pasojë një person ka mbetur i lënduar lehtë.

Ndërsa policia ka shkuar në vendin e ngjarjes dhe po punon për zbardhjen e plotë të saj.

An accident occurred on the Elbasan-Peqin road axis, where as a result one person was injured. The trailer and a Golf type car collided with the accident.

An accident occurred on the Elbasan-Peqin road axis, where as a result one person was injured.

The accident involved a trailer and a Golf type car, which collided with each other.

As a result, one person was slightly injured.

While the police have gone to the scene and are working to fully uncover it.