Një e re u arrestua nga policia në Tiranë pasi ishte shpallur në kërkim për një ngjarje të ndodhur rreth 7 vite më parë në kryeqytet, kur është dhunuar e grabitur një i moshuar. Këtij të fundit iu propozua nga një vajzë për të kryer marrëdhënie s*ksuale me pagesë, por më pas u grabit.

“Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr.1 bënë kapjen dhe ndalimin e shtetases Ina S., 31 vjeç, pasi Gjykata e Apelit Tiranë, e ka dënuar me 3 vite e 4 muaj burg, ku ka për të vuajtur edhe 3 vite e 27 ditë burg, për veprën penale ‘Vjedhja me dhunë’”, e kryer në bashkëpunim njoftoi policia.

Ngjarja:

Sipas dosjes hetimore të paraqitur në gjykatë: ngjarja për të cilën e reja akuzohet ka ndodhur më 2 Shkurt 2013, kur te “Rruga e Dibrës”, pranë lulishtes së pallatit të Kulturës, të pandehurit Ina S. dhe Arbër D., në bashkëpunim me njëri – tjetrin, i kanë vjedhur nëpërmjet përdorimit të dhunës, një sasi prej 125 mijë lekë dhe një telefon celular të markës Nokia, me shinë, me kartën sim të Kompanisë ****, me Nr.06*5456733, të dëmtuarit Ahmet B.

Në momentin e ngjarjes, i dëmtuari ka qenë duke qarkulluar me biçikletë nga Porcelani në drejtim të Qendrës. Pranë lulishtes i është afruar Rajmonda V., e cila i ka ofruar të kryenin marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës. Pranë saj ndodheshin të pandehurit Arbër D, me vëllanë e të cilit Rajmonda ka një fëmijë dhe Ina S., shoqja e saj.

Duke shfrytëzuar momentin kur i dëmtuari po bisedonte me të, i pandehuri Arbër D. i është afruar dhe e ka goditur me grusht në pjesën e fytyrës. I dëmtuari është rrëzuar përtokë dhe e pandehura Ina i ka futur dorën në xhepin e xhupit, ku i ka marrë aparatin celular dhe paratë. Lidhur me sa sipër, i dëmtuari ka paraqitur kallëzim penal në Komisariatin e Policisë Nr.1 Tirane.

Referuar hetimeve, në cilësinë e provës materiale, të pandehurës Ina S. i është sekuestruar karta sim me Nr.06*5456733, që i përkiste të dëmtuarit, e vendosur në telefonin e saj të markës Samsung si dhe aparati i telefonit celular i markës Nokia, me shinë, marrë shtetasit të dëmtuar.

 

A young woman was arrested by the police in Tirana after being declared wanted for an event that happened about 7 years ago in the capital, when an elderly man was raped and robbed. The latter was proposed by a girl to have paid sex, but was later robbed.

“Specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat No. 1 made the arrest and detention of the citizen Ina S., 31 years old, after the Court of Appeals in Tirana, sentenced her to 3 years and 4 months in prison, where she will suffer 3 more years and 27 days in prison, for the criminal offense ‘Theft with violence’ “, committed in cooperation, the police announced.

Event:

According to the investigative file submitted to the court: the event for which the young woman is accused occurred on February 2, 2013, when at “Rruga e Dibrës”, near the garden of the Palace of Culture, the defendants Ina S. and Arbër D., in cooperation with to each other, they stole through the use of violence, an amount of 125 thousand ALL and a Nokia mobile phone, with a rail, with the sim card of the Company ****, with No.06 * 5456733, the injured party Ahmet B .

At the time of the incident, the injured party was riding a bicycle from Porcelain towards the Center. Rajmonda V. approached him near the garden, who offered to have sex for a fee. Beside her were the defendants Arbër D, with whose brother Rajmonda has a child and Ina S., her friend.

Taking advantage of the moment when the injured party was talking to him, the defendant Arbër D. approached him and punched him in the face. The injured party fell to the ground and the defendant Ina put his hand in his sweatshirt pocket, where he took his mobile phone and money. Regarding the above, the injured party has filed a criminal report with the Police Commissariat No. 1 in Tirana.

Referring to the investigation, as material evidence, the defendant Ina S. was seized a SIM card with No. 06 * 5456733, which belonged to the injured party, placed on her Samsung phone and a Nokia mobile phone. , with rail, take injured citizens.