Trejsi Sejdini është një prej vajzave më “hot” të estradës shqiptare.

Modelja nga Elbasani ka dalë jashtë vetes këtë herë dhe ka hequr dorë nga pozat e zakonshme duke ndryshuar kompletisht në pamje.

Ajo është mbuluar me shami për t’u falur në xhami, episod që e ka ndarë këtë me ndjekësit e saj në Instagram ku ka treguar xhaminë në plan të parë me një këngë laike islame në sfond.

Vajzat e famshme të showbiz, shpeshherë tregojnë që janë besimtare të përkushtuara ndaj fesë, rikujtojmë këtu edhe rastin e Çiljetës.

Tracy Sejdini is one of the “hottest” girls in Albanian pop music.

The model from Elbasan has gone out of her way this time and has given up the usual poses, completely changing her appearance.

She is covered with a headscarf to pray in the mosque, an episode she shared this with her followers on Instagram where she showed the mosque in the foreground with a secular Islamic song in the background.

Famous showbiz girls often show that they are devoted believers in religion, we recall here the case of Çiljeta.