Policia në Spanjë ka arrestuar një punëtore të një kafeneje. Ajo dyshohet se i ka prerë organin gjenital shefit të saj, duke pretenduar se ai ka dashur që ta dhunojë seksualisht.

Gruaja u tha policëve se po përpiqej t’i rezistonte një sulmi seksual në një bar të qytezës Sant Andreu de la Barca, afër Barcelonës, të martën rreth mesnatës.

Zonja e paidentifikuar e kontaktoi policinë për ta pranuar sulmin e saj, ndërsa burri u dërgua në spital për një operacion emergjent, në mënyrë që mjekët të arrinin t’ia kapnin përsëri pjesën e prerë të trupit.

Deri në mëngjes nuk ka qenë ende e qartë nëse operacioni ka qenë i suksesshëm. Raportohet se gruaja që e preu burrin në zonën e ndjeshme ka prejardhje nga Bangladeshi dhe është në të tridhjetat. Ajo po mbahet në ndalim në një stacion policor.

Hetuesit policorë i kanë nisur hetimet rreth pretendimeve të gruas se ajo ka reaguar në vetëmbrojtje dhe nuk e kanë përjashtuar mundësinë që pronari i kafenesë të arrestohet posa t’i përmirësohet gjendja shëndetësore.

Disa burime të policisë kanë thënë se gruaja ka raportuar se është ngacmuar për muaj të tërë dhe në disa raste është detyruar të kryejë marrëdhënie seksuale me shefin para se ta sulmonte me thikë. Burimi Dayli Mail.

Police in Spain have arrested a worker of a cafe. She allegedly cut off her boss’s genitals, claiming he wanted to sexually assault her.

The woman told police she was trying to resist a sexual assault at a bar in the town of Sant Andreu de la Barca, near Barcelona, ​​on Tuesday around midnight.

The unidentified woman contacted the police to admit her attack, while the man was taken to the hospital for an emergency operation, so that the doctors could catch his severed body again.

By morning it was not yet clear if the operation had been successful. The woman who cut the man in the sensitive area is reportedly from Bangladesh and is in her thirties. She is being held in custody at a police station.

Police investigators have launched an investigation into the woman’s allegations that she reacted in self-defense and have not ruled out the possibility of the cafe owner being arrested as soon as her health improves.

Several police sources have said the woman reported being harassed for months and in some cases forced to have sex with the boss before attacking him with a knife. Source Daily Mail.