Ka dalë përpara gjykatës 31-vjeçari shqiptar, i cili u arrestua të premten e kaluar në Lamia, teksa po tentonte të grabiste shitësin e një kioske.

Sipas mediave greke raportohet se i riu qëndroi sot për rreth dy orë në zyrën e Prokurorit dhe hetuesit, ndërkohë që u shty ër të premten afati i kërkimit të faljes.

Ai akuzohet për vrasje në tentativë, me qëllim grbitjen, si dhe për shkelje ligjore për armët dhe të huajt.

Ai u paraqit në seancë pa avokat, ndërkohë që pritet që një anëtar i Avokatisë së Lamisë të emërohet.

Shqiptari u arrestua në zonën e Bashkisë Kamenon Vourla, në Agnanti ku edhe qëndronte i fshehur.

 

The 31-year-old Albanian man, who was arrested last Friday in Lamia while trying to rob a kiosk seller, appeared in court.

According to Greek media, the young man stayed in the office of the Prosecutor and the investigator for about two hours today, while the deadline for requesting an apology was postponed to Friday.

He is charged with attempted murder with intent to assault, as well as legal violations of weapons and foreigners.

He appeared at the hearing without a lawyer, while a member of Lamia’s Advocacy is expected to be appointed.

The Albanian was arrested in the area of ​​Kamenon Vourla Municipality, in Agnanti, where he was hiding.