Nje automjet eshte perfshire nga flakët pak minuta me pare prane postes qendrore.
Drejtuesi i mjetit ka tentuar qe ta ndezi por makina ka shperthyer ne flake fatmiresisht pa i shkaktuar lendime.

Eshte dashur nderhyrja e forcave zjarrefikse per te bere te mundur venien nen kontroll te flakëve.
Po ashtu ne vendngjarje ndodhen edhe forcat e rendit per te hetuar dhe zbardhur ngjarjen.

A vehicle was engulfed in flames a few minutes ago near the central post office.

The driver of the vehicle tried to ignite it, but the car exploded, fortunately without causing any injuries.

It took the intervention of the fire brigade to bring the flames under control.
Law enforcement is also at the scene to investigate and uncover the event.