Një krim i trefishtë ndodhi në Korfuz paraditen e sotme pak para orës 11:30 në zonën e Dassia. Sipas informacioneve paraprak autori, ende i paidentifikuar, dyshohet se i zuri pritë një çifti greko-francez duke i vrarë.

Pak më vonë u bë e njohur se ka një të tretë të vdekur në zonën e Dassia dhe policia tha se autori ishte vetëvrarë. Viktimat janë një shtetase greko-franceze, partneri i saj grek dhe autori grek. Ky i fundit dyshohet se kishte mosmarrëveshje pronësie me ta dhe ky ka qenë motivi i krimit të rëndë.

A triple crime occurred in Corfu this morning just before 11:30 in the Dassia area. According to preliminary information, the perpetrator, still unidentified, is suspected of ambushing a Greek-French couple and killing them.

Shortly afterwards it became known that there was a third dead in the Dassia area and police said the perpetrator had committed suicide. The victims are a Greek-French citizen, her Greek partner and Greek author. The latter is suspected of having a property dispute with them and this has been the motive of the serious crime.