Vihet tritol në shtëpisë e gazetarit Elidon Ndreka në Lezhë.

Një shpërthim me tritol ka ndodhur pranë shtëpisë së gazetarit Elidon Ndreka në Lezhë.

Policia njofton se rreth orës 00:30, në fshatin Balldre, të Lezhës, në pjesën e jashtme të hyrjes së shtëpisë ka shpërthyer një sasi e vogël lëndë plasëse, ku si pasojë ka vetëm dëme të vogla materiale.

Report Tv mëson se një automjet është filmuar nga një kamer sigurie, nga i cili ka zbritur një person dhe ka vënë lëndën plasese dhe më pas është larguar.

“Më datë 30.10.2020, rreth orës 00:30, në fshatin Balldre , Lezhë, në pjesën e jashtme të hyrjes së banesës së shtetasit E.N, ka shpërthyer një sasi e vogël dyshohet lëndë plasëse, ku si pasojë ka vetëm dëme të vogla materiale”, thotë policia.

Menjëherë në vendngjarje kanë shkuar forcat e policisë dhe grupi hetimor ku vijon veprimet për sqarimin e rrethanave të ngjarjes, identifikimin dhe kapjen e autorit.

Tritol is placed in the house of journalist Elidon Ndreka in Lezha.

An explosion with TNT occurred near the house of journalist Elidon Ndreka in Lezha.

The police announces that around 00:30, in the village of Balldre, Lezha, on the outside of the entrance of the house, a small amount of explosives exploded, where as a consequence there is only small material damage.

Report Tv learns that a vehicle was filmed by a security camera, from which a person got off and put the explosive and then left.

“On 30.10.2020, around 00:30, in the village of Balldre, Lezha, in the outer part of the entrance of the apartment of the citizen EN, a small amount of suspected explosives exploded, where as a consequence there is only small material damage “, Says the police.

Police forces and the investigative group immediately went to the scene where the actions continue to clarify the circumstances of the event, identify and apprehend the perpetrator.