Shtëpia e Gazmir Kosiqit në Maqellarë të Bulqizës është bërë sërish objektiv i një atentati me eksploziv mëngjesin e sotëm. Nga shpërthimi nuk ka pasur të lënduar në njerëz, por dëmet materiale janë të konsiderueshme. Policia e Bulqizës dhe e Dibrës nuk kanë dhënë informacion per ngjarjen, duke e mbajtur te fshehur.

Gazmir Kosiqit në mars të 2018-ës i kanë ekzekutuar djalin 32 vjeçar, Elsi Kosiqin, biznesmen, në oborrin e shtëpisë së tij. Vrasjen e Elsi Kosiqit, Policia e klasifikoi si vrasje per larje hesapesh.

Për krimin e ndodhur u vu në pranga Mahmut Gega, banor i Shupenzës. Sipas informacionit paraprak të Policisë, vrasja ndodhi për për motive të dobëta.

“Në vijim të informacionit paraprak, ku është vrarë me armë zjarri, në oborrin e banesës së tij në Maqellarë shtetasi E.K, rreth 32 vjeç: pas një pune intensive nga Strukturat e Drejtorisë Vendore të Policisë Dibër, në bashkëpunim me Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Dibër, u bë arrestimi në flagrancë i autorit të dyshuar të vrasjes, shtetasi: M.G, banues në njësinë administrative Shupenzë. Paraprakisht dyshohet se shkaku është për konflikte për motive të dobëta. Për shkak të hetimeve nuk bëjmë me dije të dhëna të tjera dhe rrethana të ngjarjes”, njoftoi Policia.

Tritol apartment, one injured. They killed their son a year ag

Gazmir Kosiqi’s house in Maqellara, Bulqiza, has again become the target of an explosive attempt this morning. There were no casualties in the blast, but material damage was significant. The Bulqiza and Dibra police did not provide information about the event, keeping it a secret.

In March 2018, Gazmir Kosi kanë was executed by his 32-year-old son, businessman Elsi Kosiin, in his backyard. Police classified the assassination of Elsi Kosi si as murder for money laundering.

Mahmut Gega, a resident of Shupenza, was arrested for the crime. According to preliminary information from the Police, the killing was for poor motives.

“Following the preliminary information, where he was killed by a firearm, in the yard of his apartment in Maqellare, citizen EK, about 32 years old: after intensive work by the structures of the Local Police Directorate of Debar, in cooperation with the Prosecutor’s Office of the Debar Judicial District , was arrested in flagrance of the suspected perpetrator, citizen: MG, resident of the administrative unit of Shupenza. event, “Police announced.