Këngëtarja e njohur e përfolur gjatë në mediat rozë për lidhjet e dashurisë, i dha fund beqariaë disa vite më parë pasi u martua me Patris Berishën. Ata lindën një djalë dhe mesa duket gjërat kanë përfunduar këtu për dyshen e njohur. Ajo nuk ka reaguar ende në lidhje me aludimet, por fakti që ngre më shumë dyshime është ndërrimi i mbiemrit të djalit të Instagram.

Sipas “Prive” Tuna është larguar nga Shqipëria për në SHBA ku po qëndron me Linda Halimin, për arsye personale dhe profesionale, të lidhura me karrierën. Këngëtarja po punon për disa këngë të reja me producentë të njohur, përfshirë dhe ish të dashurin e Cardi B, Swiftondemand.

The well-known singer, long rumored in the pink media for love affairs, ended her bachelorhood a few years ago after she married Patris Berisha. They gave birth to a son and apparently things ended up here for the famous couple. She has not yet reacted to the allegations, but the fact that raises more suspicions is the change of Instagram boy’s last name.

According to “Prive”, Tuna has left Albania for the USA, where he is staying with Linda Halimi, for personal and professional reasons, related to his career. The singer is working on some new songs with well-known producers, including Cardi B’s ex-boyfriend, Swiftondemand.