Urat e Stambollit dhe Kulla e Ankarasë ndriçohen me ngjyrat e flamurit të Kosovës.Kulla në kryeqytetin e Turqisë, Ankara sonte është duke ndriçuar me ngjyrat e flamurit të Kosovës.

Ambasada turke në Kosovës ka bërë të ditur këtë përmes një postimi në Facebook.

“Me rastin e 12-të vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës, simboli i kryeqytetit të #Ankara-së, Atakule, u ndriçua sot me ngjyrat e flamurit të Kosovës. Faleminderit Atakule”, thuhet në njoftimin e tyre.

Po ashtu me rastin e 12-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, u ndriçuan edhe dy urat e njohura të Stambollit.

 

The bridges of Istanbul and the Tower of Ankara are illuminated with the colors of the Kosovo flag

The tower in Turkey’s capital, Ankara, is shining with the colors of the Kosovo flag tonight.

The Turkish Embassy in Kosovo announced this through a Facebook post.

“On the occasion of the 12th anniversary of the Independence of the Republic of Kosovo, the symbol of the # Ankara capital, Atakule, was illuminated today with the colors of the Kosovo flag. Thank you Atacule, ”reads their announcement.

Also on the occasion of the 12th anniversary of Kosovo’s Independence, two well-known Istanbul bridges were illuminated.