Greqia akuzoi sërish sot Turqinë për shkelje të hapësirës ajrore. Sipas autoriteteve greke ishin 28 shkeljet e hapësirës ajrore nga avionët turq.

Mediat në Athinë shkruajnë se helikopterët “spiunë” fluturuan mbi hapësirën ajrore greke dhe u zhvendosën në Egjeun Verilindor, Qendror dhe Juglindor.

Avionët turq, autoritetet thonë se u identifikuan dhe u përgjuan në përputhje me rregullat ndërkombëtare.
Greece again today accused Turkey of violating its airspace. According to Greek authorities there were 28 airspace violations by Turkish aircraft.

Media in Athens write that “spy” helicopters flew over Greek airspace and moved to the Northeast, Central and Southeast Aegean.

Turkish planes, authorities say, were identified and intercepted in accordance with international rules.