Dy aksidente në të njëjtën orë janë regjistruar në Tiranë, një tek rrethrrotullimi i Saukut dhe një tek Brryli, ku tek ky i fundit ka mbetur i plagosur një çiklist.

Referuar njoftimit paraprak të policisë, bëhet e ditur se çiklisti, emri i të cilit nuk është bërë i ditur, është aksidentuar nga mjeti me drejtuese shtetasen M.N..

Ndërsa në aksidentin e parë, ku mjeti ka dalë nga rruga ka vetëm dëme materiale.

Policia ndodhet në të dyja vendngjarjet dhe po punon për zbardhjen e plotë të shkaqeve të aksidenteve.

Informacione paraprake

Me datë 18.06.2020, rreth orës 16:50, tek Rrethrrotullimi i Saukut, një drejtues mjeti ka humbur kontrollin e drejtimit të mjetit dhe ka dalë nga rruga, ku ka vetëm deme materiale.

Më datë 18.06.2020, rreth orës 16:56, tek Brryli, mjeti me drejtuese shtetas M.N., ka aksidentuar një biçiklist ende të paidentifikuar, i cili u dërgua në spital, dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

Grupi hetimor dhe shërbimet e Policisë ndodhen në vendngjarje dhe vijon puna për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes.

Two accidents at the same time were recorded in Tirana, one at the Sauk roundabout and one at Brryli, where a cyclist was injured.

Referring to the preliminary notification of the police, it is announced that the cyclist, whose name has not been disclosed, was injured by the vehicle driven by the citizen M.N.

While in the first accident, where the vehicle went off the road, there is only material damage.

Police are at both scene and are working to fully clarify the causes of the accidents.

Preliminary information

On 18.06.2020, around 16:50, at the Sauk Roundabout, a driver lost control of the vehicle and went off the road, where there is only material damage.

On 18.06.2020, at around 16:56, at Brryli, the vehicle driven by a citizen M.N., crashed a still unidentified cyclist, who was taken to the hospital, and is under the care of doctors.

The investigative group and the Police services are at the scene and work is underway to clarify the circumstances of the event.