Dy aksidente kanë ndodhur në Elbasan në orët e para të mbrëmjes me pasojë plagosjen e katër shtetasve.

Aksidenti i parë ndodhi në aksin aksin rrugor Librazhd-Peshkopi. Automjeti me targë AA 764 JR është përplasur me një kamionçinë me targë AA584 YY. Aksidenti është regjistruar pa mbërritur në fshatin Fushë-Studen.

Si pasojë e kësaj përplasje janë lënduar tre shtetasit që ndodheshin në mjetin me targë AA 764 JR. Ata janë tarnsportuar për në spitalin e Librazhdit dhe ndodhen nën kujdesin e mjekëve.

Një tjetër aksident është regjistruar  në rrugën 28 nëntori ku një mjet është përplasur me një motorr picash e për pasojë ka mbetur i plagosur drejtuesi i motorrit  i cili është dërguar për në spital për të marrë ndihmën e nevojshme mjekësore.

Në të dy rastet policia ka kryer veprimet proceduriale për të përcaktuar shkaqet e këtyre aksidenteve.

Two accidents occurred in Elbasan in the early hours of the evening resulting in the injury of four citizens.

The first accident happened on the Librazhd-Peshkopi road axis. The vehicle with license plate AA 764 JR collided with a pickup truck with license plate AA584 YY. The accident was recorded without reaching the village of Fushë-Studen.
As a result of this collision, three citizens who were in the vehicle with license plate AA 764 JR were injured. They were transported to the Librazhd hospital and are under the care of doctors.
Another accident was recorded on 28 November Street where a vehicle collided with a pizza motorcycle and as a result the driver of the motorcycle was injured and was taken to hospital to receive the necessary medical assistance.
In both cases the police have carried out procedural actions to determine the causes of these accidents.