Krimi në Londër! Dy vëllezër shqiptarë vriten me thikë brenda në banesë

Një ngjarje e rëndë raportohet të ketë ndodhur i në Londër ditën e djeshme.
Mësohet se një 29-vjeçar shqiptar dhe i vëllai i tij janë qëlluar me thika brenda banesës së tyre.

29-vjeçari shqiptar mori plagë të rënda në shpinë dhe dëmtime në kokë, dhe u dërgua në spital, por burime tregojnë se i riu dhe vëllai i tij kanë humbur jetën.

Detektivët po hetojnë dhe oficerët besojnë se ata që janë përfshirë në këtë krim janë të njohur për njëri-tjetrin.

Burimi:theargus, joq.al

Crime in London! Two Albanian brothers are killed with a knife inside the apartment

A serious incident is reported to have occurred in London yesterday.
It is learned that a 29-year-old Albanian and his brother were shot with knives inside their apartment.

The 29-year-old Albanian received severe back injuries and head injuries, and was taken to hospital, but sources indicate that the young man and his brother lost their lives.

Detectives are investigating and officers believe those involved in the crime are known to each other.