Një ngjarje e dhimbshme ka ndodhur në Suharekë të Kosovës, ku dy vëllezër shqiptarë kanë ndërruar jetë brenda 24 orësh.

Mësohet se ata ishin mjaft të lidhur me njëri-tjetrin. Bëhet fjalë për vëllezërit, Musli dhe Imer Hasani, të cilët kishin katër vite diferencë.

55-vjeçari Musli Hasani ndërroi jetë i pari, si pasojë e një ataku kardiak.

Pa e përcjellur ende për në banesën e fundit, edhe Imeri, i cili në trojet kosovare njihej si muzikant i muzikës rapsodike, fatkeqësisht u nda nga jeta, pasi edhe ai pësoi sulm në zemër për shkak të dhimbjes së madhe që i la largimi nga jeta i të vëllait.

Dy vëllezërve Hasani iu dha lamtumira e fundit në Suharekë, ku ata do të prehen në paqe pranë varrit të të atit.

Për shkak të pandemisë, në ceremoninë mortore nuk u mundësua pjesëmarrja e vëllait tjetër të tyre, i cili jeton përtej kufirit.

 

A painful event took place in Suhareka, Kosovo, where two Albanian brothers died within 24 hours.

It is learned that they were quite close to each other. It is about the brothers, Musli and Imer Hasani, who were four years apart.

55-year-old Musli Hasani died first as a result of a heart attack.

Imeri, who was known in Kosovo as a musician of rhapsodic music, unfortunately passed away, but unfortunately, he also suffered a heart attack due to the great pain left by his death. of his brother.

The two Hasani brothers were given their last farewell in Suhareka, where they will rest in peace near their father’s grave.

Due to the pandemic, the funeral ceremony did not allow the participation of their other brother, who lives across the border.