Një krim i rëndë ka ndodhur në Lecce të Italisë ku një ish menaxher banke i dalë në pension ka mbetur i vrarë.

69-vjeçari Giovanni Caramuscio, u vra gjatë natës në Lequile, teksa ishte në një ATM duke tërhequr para.

Sipas mediave italiane deri më tani janë dy vëllezër shqiptar të akuzuar për krimin e rëndë. Ata janë filmuar teksa kryen vrasjen ndërsa ishin të maskuar me maskë antiCovid, por gjatë arratisjes kishin lënë shumë gjurmë.

69-vjeçari u vra në sy të gruas së tij dhe identiteti i shqiptarëve është bërë pas dëshmisë së saj para hetuesve. Ndërkohë policia po kërkon armën e krimit që mund të sjellë detaje të reja lidhur me ngjarjen. Këtë mëngjes zhytësit e ekipit të zjarrfikësve u futën brenda një pusi në një distancë të shkurtër nga banka. Sidoqoftë, kërkimet për armën e vrasjes nuk dhanë asnjë rezultat.

A serious crime has occurred in Lecce, Italy where a retired former bank manager has been killed.

Giovanni Caramuscio, 69, was killed overnight in Lequile while at an ATM withdrawing money.

According to Italian media, so far there are two Albanian brothers accused of serious crime. They were filmed committing the murder while disguised in anti-Covid masks, but left many traces during the escape.

The 69-year-old was killed in front of his wife and the identity of the Albanians was made after her testimony before investigators. Meanwhile, the police are looking for the weapon of the crime that can bring new details about the event. This morning firefighters dived into a well a short distance from the bank. However, searches for the murder weapon yielded no results.