Dy makina janë përfshirë në një aksident mesditën e kësaj të marte në Tiranë.

Policia bën me dije se ngjarja ka ndodhur në kryqëzimin e Berxullës me Laknasin, janë përfshirë në përplasje mjetet me drejtues V.B., 75 vjeç, me mjetin me drejtues E. P., 43 vjeç si dhe një mjet i parkuar aty në afërsi.

Si pasojë e përplasjes së mjeteve është dëmtuar njëri nga drejtuesit e mjetit shtetasi V.B, i cili është dërguar menjeherë në spital dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve.

“Me datë 15.12.2020, tek kryqezimi i Berxullës me Laknasin, janë përfshirë në përplasje mjetet me drejtues V.B., 75 vjeç, me mjetin me drejtues E. P., 43 vjeç si dhe një mjet i parkuar aty në afërsi. Si pasojë e përplasjes së mjeteve është dëmtuar njëri nga drejtuesit e mjetit shtetasi V.B, i cili është dërguar menjeherë në spital dhe ndodhet nën kujdesin e mjekëve”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e policisë.

Two cars were involved in an accident at noon this Tuesday in Tirana.

The police informs that the event took place at the intersection of Berxulla and Laknas, the vehicles with driver V.B., 75 years old, with the vehicle with driver E. P., 43 years old and a vehicle parked nearby were involved in the collision.

As a result of the collision of the vehicles, one of the drivers of the vehicle, citizen V.B, was injured, who was immediately sent to the hospital and is under the care of doctors.

“On 15.12.2020, at the intersection of Berxulla and Laknas, vehicles with driver V.B., 75 years old, with the vehicle with driver E. P., 43 years old and a vehicle parked nearby were involved in the collision. As a result of the collision of vehicles, one of the drivers of the vehicle, citizen V.B, was injured, who was immediately sent to the hospital and is under the care of doctors “, it is said, among other things, in the police notification.