Një aksident është shënuar vetëm pak minuta më parë në aksin nacional Korçë-Pogradec, në afërsi të fshatit Starovë. Nga raportimet e para mësohet se dy mjete janë përplasur me njëra-tjetrën.

Nga përplasja e fortë janë krijuar dëme të shumta materiale në të dyja mjetet. Fatmirësisht nuk ka dëme në njerëz. Sipas burimeve njëri prej drejtuesve të mjetit ka qenë i dehur dhe është larguar në këmbë.

Policia ndodhet në vendngjarje për të zbardhur shkaqet e këtij aksidenti, ndërsa dyshohet të jetë shpejtësia tej normave të lejuara.

An accident was recorded just a few minutes ago on the national axis Korca-Pogradec, near the village Starova. From the first reports it is learned that two vehicles collided with each other.

The strong collision caused extensive property damage to both vehicles. Thankfully there is no harm to people. According to sources, one of the drivers of the vehicle was drunk and left on foot.

Police are at the scene to uncover the causes of this accident, while it is suspected that the speed is beyond the allowed norms.