Një aksident ka ndodhur në fshatin Lolaj në Peqin. Sipas informacioneve, dy automjete janë përplasur me njëra tjetrën dhe si pasojë kanë mbetur të plagosur dy persona.

Njëri prej të plagosurve ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.
Në vendngjarje ka shkuar policia që ka kryer veprimet proceduriale për te percaktuar shkaqet e ketij aksidenti.

Gjate 24 oreve te fundit kane ndodhur disa aksidente ne rruget e Elbasanit. me tragjiku ishte ai i mbremjes s ekaluar ku humben jeten dy vajza dhe u plagosen dy te tjera.

An accident occurred in the village of Lolaj in Peqin. According to the information, two vehicles collided with each other and as a result two people were injured.

One of the injured is in serious condition.
The police went to the scene and performed the procedural actions to determine the causes of this accident.

During the last 24 hours there have been several accidents on the streets of Elbasan. the most tragic was that of the evening where two girls lost their lives and two others were injured.