Dy makina janë përfshirë në flakë gjatë natës mbrëmjen e djeshme në qytetin e Elbasanit, teksa ndodheshin të parkuara pranë Gjykatës. Mësohet se fillimisht zjarri ka përshkruar një mjet top skoda dhe më pas është dëmtuar dhe një tjetër makinë që ka qenë ngjitur me të.

Mbërritja në kohë e zjarrfikëses ka bërë që flakët të viheshin shpejt nën kontroll, duke bërë që mjetet të mos digjeshin plotësisht. End nuk dihen identitetet e personave që janë pronarë të makinave, dhe as nëse kemi të bëjmë me një ngjarje të qëllimshme apo aksidentale.

Policia vijon hetimet për zbardhjen e shkaqeve të aksidentit.

Two cars were involved in a fire overnight last night in the city of Elbasan, while parked near the Court. It is learned that initially the fire described a Skoda type vehicle and then another car that was attached to it was damaged.

The timely arrival of the firefighter caused the flames to be brought under control quickly, causing the vehicles not to burn completely. The identities of the owners of the cars are still unknown, nor whether we are dealing with a deliberate or accidental event.

Police are continuing investigations to find out the causes of the accident.