Dy të prekur me COVID-19 në qytetin e Elbasanit kanë humbur betejën me virusin vdekjeprurës.

Viktimat janë një 59 vjeçar dhe një 67 vjeçar, të cilët kishin disa ditë të shtruar në spitalet COVID 1.

Kështu numri i viktimave nga COVID-19 në qytetin e Elbasanit ka shkuar në 80.

Situata e COVID në Elbasan

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 4 raste të reja me koronavirus, nga 753 të infektuar. Ata janë 4 mësues të një shkolle 9-vjeçare në qytet. Kështu numri i të infektuarve në qytetin e Elbasanit ka shkuar në 835.

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale njofton se në 24 orët e fundit janë shënuar pozitivë 753 raste të reja, ndërsa kanë humbur jetën 14 qytetarë. Kështu numri i të infektuarve me COVID-19 që nga fillimi i pandemisë ka shkuar në 44.436, kurse ai i viktimave në 936.

Two affected by COVID-19 in the city of Elbasan have lost the battle with the deadly virus.

The victims are a 59-year-old and a 67-year-old who had spent several days hospitalized in COVID 1 hospitals.

Thus, the number of victims from COVID-19 in the city of Elbasan has reached 80.

The situation of COVID in Elbasan

In the last 24 hours, 4 new cases of coronavirus have been registered, out of 753 infected. They are 4 teachers of a 9-year school in the city. Thus the number of infected in the city of Elbasan has gone to 835.

The Ministry of Health and Social Protection announces that in the last 24 hours, 753 new cases have been recorded positively, while 14 citizens have lost their lives. Thus the number of people infected with COVID-19 since the beginning of the pandemic has gone to 44,436, while that of the victims to 936.